Copyright by ZARS

"Zagreb Radio Fest 2007"   8. rujan  2007.

Molim , odaberite jezik

hrvatski ili engleski

                                                     "Zagreb Radio Fest 2007"   8. rujan  2007.                                                              

FOTO GALERIJA SA ZRF-a 2007 ..... klikni ovdje

U organizaciji Radiokluba Zagreb je na ovogodišnjem ZRF-u održano predavanje na temu "Osnove WLAN-a i primjena u radioamaterizmu.

Predavači: Tomislav Jagušt-9A3BCT i Ivan Palčić-9A5BDD

Gost predavač: Petar Miličić-9A6A

Pogledajte fotografije .... klikni ovdje

***************************************************

Poštovani radioamateri i zaljubljenici u elekrotehniku!

Sa osobitim zadovoljstvom izvješćujem vas da će se i ove godine, 08.09.2007. u Zagrebu, ispred Doma Tehnike na jezeru Jarun održati deveti po redu ZAGREB RADIO FEST  ( ZRF ).

             Zahvaljujemo na Vašim pohvalama za organizaciju prošlogodišnjeg ZRF-a, kojeg smo sadržajem podigli na višu razinu. Sve nas  to  ohrabruju i obvezuju da i nadalje održavamo kvalitetu sajma. Hvala Vam i na dosadašnjoj suradnji, podršci i Vašoj nazočnosti na našem tradicionalnom susretu drugog vikenda u rujnu na  Jarunu. 

Ovo je već deveti susret radioamatera i zaljubljenika u elektrotehniku i ZRF više nije mali i nepoznat radioamaterski sajam. Danas nas mnogi  uspoređuju sa sličnim sajmovima u Austriji ( Laa), Češkoj ( Holice ), Mađarskoj ( Schoprun )   i kažu da ništa ne zaostajemo za njima, dapače,  hvale nas da smo postigli da nam sajam odiše obiteljski, spontano i veselo, baš onako kako i dolikuje radioamaterima.

Stoga, potaknuti upravo  prijedlozima mnogih od Vas,  truditi ćemo se da i ovogodišnji ZRF protekne u interesantnom i veselom ozračju, uz još bogatiji sadržaj  sajma. Najavu za sudjelovanjem na  ovogodišnjem sajmu dobili smo od nacionalnih saveza susjednih zemalja ( neki od njih sudjelovati će  po prvi puta  na sajmu ) kao i većeg broja  izlagača iz domovine i inozemstva.

Osim oficijelnog, zatvorenog  prostora, gdje će se predstaviti nacionalni savezi i tvrtke, tradicionalno ćemo organizirati  prodaju rabljene opreme ispod natkrivenog prostora Doma Tehnike.

Kao i do sada prirediti ćemo nekoliko interesantnih skupova i predavanja za sve zainteresirane sudionike. Siguran sam da će to svakako pobuditi i Vaš interes i dolazak na ZRF.

Kako smo još u fazi izrade detaljne satnice programa ZRF-a, nudimo pojedincima ili interesnim skupinama koji žele prezentirati svoja iskustva rada u natjecanjima, ili  izradu svojih uređaja, antena i sl. da se što prije jave organizatoru ( telefonom ili e- mailom) kako bi dogovorili način i pojedinosti prezentacije. 

Također, ako među Vama ili u Vašoj sredini djeluje tvrtka koja je vezana za našu djelatnost i zainteresirana je  prezentirati i ponuditi na prodaju svoje proizvode, dostavite nam osnovne podatke o njoj  na našu e-mail adresu:  zrf@email.t-com.hr.          

Sve dodatne informacije vezano za ovogodišnji ZAGREB RADIO FEST možete dobiti na našoj web stranici  www.zars.hr .

Očekujemo Vas na Vašem i našem ZRF-u!

S osobitim poštovanjem, VY 73!

Boris Vrbanović, 9A2JY
ZRF Direktor

 

 

   

NA POČETAK STRANICE